BLANDADE KÄNSLOR

Vad roligt att så många har tittat in på min blogg och att jag får fina kommentarer.Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa några vilsna männsikor där ute. 
Jag blir verkligen så himla glad!
Tack så mycket. Söta ni är!
 
______________________________________________________________________________________________
 
Till en annan grej som är mindre kul. Jag har fått meddelanden om att min blogg sprids runt och att folk tycker jag borde ta livet av mig och liknande. Jag har en sak att säga er:
 
Tänk på vad ni sitter och skriver på internet, tänk på att det ni skriver kan bli ett ärr på någons arm, eller faktiskt leda till självmord. Har ni tänkt på det?
Absolut så kommer jag inte ta livet av mig för att ni skriver det. Jag har den här bloggen av en anledning och det är därför att jag älskar att skriva, jag vill dela med mig av mitt liv och att skriva får mig att må så mycket bättre.
Jag förstår faktiskt inte varför ni sitter och sprider runt min blogg och skriver förbannat taskiga saker. Det gör mig ledsen. Ni vet faktiskt inte vem jag är och kommer nog aldrig få reda på det heller, jag kan vara en syster eller kompis till er. Har ni tänkt på det? Och om man vill önska livet ur sin syster eller kompis eller någon annan nära så är det väldigt skrämmande.
Jag kommer inte sluta blogga eller sluta skriva överhuvudtaget. Jag vet vad jag vill och vad som känns bäst för mig.
Men vissa av er verkar inte ha förstått syftet med min blogg. Vilket jag tycker är väldigt synd.
Jag har denna blogg för att ventilera mina känslor och på samma sätt kanske hjälpa en människa att må lite bättre och få h'n att känna att h'n inte är ensam.
Jag kommer inte svara på hat kommentarer heller för den delen, det passar inte in här på min blogg. Och den IP adressen kommer att bli blockerad. 
 
Nu ska jag försöka sova lite, om det går... Tankarna snurrar som en virrvelvind i huvudet just nu. Mycket att tänka på och mycket att stå i. 
Men det var skönt att få skriva av sig lite och stort tack till er som skriver gulliga saker. Ni får absolut komma med förslag om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om. 
Och jag ska försöka svara på alla era kommentarer! Kanske blir en frågestund längre fram, vem vet?